مدیرکل میراث فرهنگی فارس افزود: با مشارکت اداره کل و فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از شب گذشته تا ۱۸ مهرماه برنامههای سخنرانی علمی برای عموم بازدیدکنندگان در آرامگاه حافظ در حال برگزاری است و هرروز از ساعت ۱۰ تا ۱۷ بهطور یکسره در محوطه آرامگاه شاهد حضور خوشنویسان و اجرای برنامه خوشنویسی از اشعار حافظ میباشیم.
وی بیان کرد: در این نمایشگاه شاهد رونمایی از ۲ اثر فاخر صنایعدستی فارس شامل ساخت ماکت آرامگاه حافظ از خاتم در ارتفاع ۲ متر توسط استاد هنرمند رسول مردانی بلداجی و ساخت ماکت مسجدالنبی از جنس خاتم در ابعاد ۲ متر در ۳ متر توسط استاد هنرمند مسعود شیرازی فرد و همچنین برپایی ۲۰ غرفه نمایشگاهی صنایعدستی در رشتههای مختلف صنایعدستی و معرفی زندگی عشایر فارس در قالب سیاهچادر عشایری خواهیم بود.
او ادامه داد: همچنین نمایشگاهی از آثار هنری هنرمندان صنایعدستی در آرامگاه حافظ برپا خواهد شد که مورد بازدید علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، خواجه شمسالدین محمد، ملقب به خواجه حافظ شیرازی و مشهور به لسانالغیب در سال ۷۲۶ هجری قمری در شیراز تولد یافت. این شاعر نامی در دوران جوانی بر بسیاری از علوم مذهبی و ادبی روزگار خود تسلط یافت و به یکی از مشاهیر علم و ادب دیار خود تبدل شد. وی در این دوره علاوه بر اندوخته عمیق علمی و ادبی خود قرآن را نیز کامل از حفظ داشت و ازاینروی تخلص حافظ بر خود نهاد.
محسننژاد در خصوص برگزاری مراسم بزرگداشت یاد روز حافظ گفت: آیین بزرگداشت یاد روز حافظ با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی، اهالی فرهنگ، شعرا و جمعی از ادبای داخل و خارج از کشور در جوار بارگاه حافظ برگزار میشود.
ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از آمادهسازی آرامگاه حافظ برای برگزاری یاد روز این شاعر نامدار خبر داد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402071610594/%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%87%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس افزود: ساماندهی تأسیسات برقی، رنگآمیزی حوضها و بخشیهای مختلف، ساماندهی سیستم صوتی، نورپردازی، جوشکاری و افزایش سطلهای زباله، طراحی فضای سبز و پاکسازی کامل محوطه پیرامونی این مکان بهعنوان بخشی از اقداماتی است که برای برگزاری هر چهبهتر این مراسم انجامشده است.
این غزلسرای نامی در سال ۷۹۱ هجری قمری در شیراز چشم از جهان فروبست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس، سیدمؤید محسننژاد امروز، ۱۶ مهرماه بیان کرد: مجموعه فرهنگی، تاریخی آرامگاه حافظ به دلیل جایگاه و اهمیتی که در ابعاد ملی و بینالمللی به لحاظ حضور مقامات رسمی و گردشگران داخلی و خارجی دارد بهطور دائم موردتوجه مسئولان ذیربط بوده و آمادگی میزبانی ازاینگونه برنامهها را دارد اما فرصت پیشآمده برای برگزاری مراسم یاد روز حافظ نیز این امکان را میدهد تا برخی از نواقص برطرف شود.