وی افزود: امسال در ستاد اربعین استان ۱۸ کمیته تشکیل شده که یکی از فعال ترین این کمیته ها، کمیته زیرساخت است که روکش آسفالت ۲۰۵ کیلومتر از جاده مسیر کنگاور تا خسروی و نیز احداث جاده برکت در مرز خسروی از جمله اقدامات مهم این کمیته است.
معاون استانداری کرمانشاه گفت: در بحث امکانات رفاهی همچون احداث سایبان، سیستم های خنک کننده، بیمارستان صحرایی، اسکان، آشپزخانه و... نیز اقدامات خوبی انجام شده است.
علی شعبانی در نشست شورای اداری استان کرمانشاه، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی، اظهارکرد: همه دستگاه های اجرایی استان برای این حماسه بزرگ بسیج شده اند.
وی تصریح کرد: باتوجه به این موضوع، تلاش شده تا آمادگی لازم را از نظر زیرساختی برای تردد این تعداد زائر از مرز خسروی داشته باشیم.
معاون استانداری کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته حدود ۲۶۳ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که امسال پیش بینی می شود این تعداد به چهار برابر افزایش پیدا کرده و به حدود یک میلیون نفر برسد.
به گزارش ایسنا، طهماسب نجفی معاون عمرانی استانداری کرمانشاه نیز با اشاره به نزدیک شدن به پایان سال مالی ۱۴۰۱، اظها رکرد: علیرغم نزدیک شدن به پایان سال مالی ۱۴۰۱، هنوز برخی دستگاه ها اعتبارات ملی خود را جذب نکرده اند، لذا درخواست می شود سریعا این اقدام را در دستورکار قرار دهند.
شعبانی خاطرنشان کرد: از آنجایی که سال گذشته مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت نداشت،\xa0 شاهد شلوغی و ازدحام بالایی در این مرز بودیم، لذا با رایزنی های صورت گرفته توسط مسئولین کشوری و استانی، امسال مرز خسروی بصورت ۲۴ ساعت فعالیت خواهد داشت.
انتهای پیام