اینجا افراد برای خدمت به حجاج، وقت زیارت ندارند+عکس و فیلم

«در طول ایامی که در مدینه هستیم، یک بار بیشتر فرصت نشده است که به زیارت بروم»؛ این سخنِ تمام خادمان اینجاست. گلایه‌ای هم بابت این شرایط ندارند. چون می‌دانند که اگر خدمت به زائران خانه، اجرش از «زیارت» بیشتر نباشد، کمتر نیست. حرف آخر را هم سرآشپز آشپزخانه احد زد: تمام امید بچه‌ها در آشپزخانه این است که مورد نگاه آقا امام زمان (عج) قرار بگیرند.

توضیحات آشپزهای زائران حج



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


منبع: https://farsnews.ir/news/14020327000681/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%AC-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85

جمهوری اسلامی در مدینه دو آشپزخانه در اختیار دارد که یکی از این آشپزخانه ها به نام اُحد در ایام پیک، روزانه ۱۴ هزار پرس غذا برای زائران و حجاج ایرانی طبخ می‌کند. همین حجم کاری سبب شده است تا خادمان بخش آشپزخانه از ساعت یک بامداد در محل کار خود حاضر شوند و تا هشت شب، مشغول طبخ غذا باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، یکی از قسمت‌های مهم و حساس عملیات حج، واحد تهیه و طبخ غذا است. حجم کاری که در آشپزخانه‌های مدینه و مکه در ایام حج انجام می‌شود، طاقت‌فرسا و در عین‌حال کم‌نظیر است.

پایان پیام/


بر اساس این گزارش در مدینه و مکه ۴ آشپزخانه در اختیار ایران قرار دارد. در شهر مکه یکی از آشپزخانه به نام افندیه ظرفیت پخت ۷۰ هزار غذا در هر وعده را دارد که این اتفاق مورد توجه مسئولان کشور میزبان قرار گرفته است به گونه‌ای که در تلاشند تا مشابه این آشپزخانه را برای خودشان تأسیس کنند.

بخوان:  نماد بزرگ شیطان سنگسار شد + ویدئو