این طلبه با 2 هزار وام قرض الحسنه، گره‌گشای مردم شد+عکس


اردوی زیارتی جوانان و نوجوانان با حضور حجت‌الاسلام ارمغان


طبخ حلیم در شب‌های ماه محرم

مسجد خاتم الانبیاء محلی است برای مراجعات مردمی به منظور حل اختلافات؛ اخیراً حجت‌الاسلام ارمغان توانست رضایت اولیاء دم یک مقتول را کسب کرد و جوانی را از حکم قصاص و چوبه‌دار رهایی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجت الاسلام عباس ارمغان، امام محله‌ای تلاشگر است که خود را یک خادم در مسجد خاتم الانبیاء در شهر درود از توابع زبرخان شهرستان نیشابور در استان خراسان رضوی می‌داند. بزرگ‌ترین سرمایه‌ای که او آن را جزئی از رموز موفقیتش می‌داند، اعتماد به مردم و مشارکت آن‌ها در امور است؛ حامیانی که گره‌گشای بسیاری از مشکلات هستند و با دل و جان خود را در برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌ها سهیم می‌دانند.

او در نقطه‌ای از دل نیشابور با مردمانی همراه و همدل برای فعالیت‌های فرهنگی، دینی و مذهبی و محرومیت‌زدایی گام‌هایی برداشته و با مشارکت مردم، اقدام به راه‌اندازی صندوق قرض الحسنه‌ای کرده است. او می‌گوید: «بیش از ۲ هزار وام تا سقف ۳ میلیون تومانی برای رفع مشکلات اقتصادی و حتی کارآفرینی‌های خُرد پرداخت شده است. با همراهی خیرینی از تهران همچنین قدم‌های خوبی برای رفع فقر برداشتیم و درصدد راه اندازی کارگاه خیاطی برای اشتغال‌زایی اهالی از طریق همین مشارکت‌های مردمی هستیم تا با دستانی خالی نشان دهیم که می‌توان ظرفیت‌های مردمی را به بهترین شکل برای رفع مشکلات و دغدغه‌ها به کار گرفت.»


برنامه عزاداری هیأت در مسجد

راه اندازی هیأت با حضور پرشور جوانان در مناسبت‌ها 

بخوان:  گزارشی از حضور گروه محمد رسول الله(ص) در پیاده‌روی اربعین+عکس

پرداخت ۲ هزار وام تا سقف ۳ میلیون تومان به مردم

طلبه‌ای که جوانی را از چوبه‌ دار نجات داد

یکی از اقدامات خوب مسجد، توزیع غذا و نذورات در مناسبت های مختلف است. این امام محله می‌گوید: «از جمله اقدامات ما در این زمینه، طبخ ۲ هزار غذا در سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) و یا طبخ حلیم برای ۱۷ هزار نفر در ۱۷ شب ماه محرم بود. این سنت زیبا در طول سال به همت اهالی محله در مناسبت‌های مذهبی و دینی شکل می‌گیرد و تعداد کثیری از مردم را مهمان سفره‌های کریمانه می‌کند.»

حضور ثابت نوجوانان در مسجد برای خدمت‌رسانی به نمازگزاران 

حاج آقا ارمغان در تعأملات خود با هیأت امنا و بسیج نیز پیکره منسجمی را در مسجد برای تحقق اهداف و برنامه‌ها به وجود آورده است تا همه فارغ از دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف در یک مسیر برای خدمت به اهالی و برپایی نماز و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی گام بردارند. او می‌گوید: «راه‌اندازی هیأت با حضور پرشور جوانان در مناسبت‌ها و شهادت ائمه اطهار (ع) از فعالیت‌هایی است که با تلاش اهالی محقق شده است. همچنین در ایام دهه فجر، برنامه‌های خوبی در سطح محله‌ها شکل می‌گیرد. مسجد ما توانسته یکی از مساجد برتر در برگزاری اعیاد دهه فجر باشد.»

طبخ حلیم برای ۱۷ هزار نفر در ۱۷ شب ماه محرم



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


منبع: https://farsnews.ir/news/14011102000590/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B7%D9%84%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-2-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%82%D8%B1%D8%B6-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B3%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%B4%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%B4%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

یکی از زیبایی‌های این مسجد، حضور ثابت نوجوانان برای خدمت‌رسانی به نمازگزاران است تا در مراسم‌ها، علاوه بر اینکه با تعارف چای به میزبانی بپردازند، در امور مسجد نیز همگام هیأت امنا و خادمین، مشغول خدمت رسانی هستند. او می‌گوید: « این نوجوانان با مسئولیت‌پذیری در فعالیت‌ها، خود را برای پذیرش مسئولیت‌های بزرگ‌تری آماده می‌کنند. برگزاری برنامه‌های تفریحی و اردویی برای دانش آموزان و نوجوانان نیز ظرفیت مهمی در گذران اوقات فراغت برای آن‌ها ایجاد کرده است.»

بخوان:  شهادت از منظر دکتر شریعتی

پایان پیام/