به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، زینب محمدی متولد سال ۱۳۶۴ و اهل شهرستان مراغه استان آذربایجان شرقی و از زمره فرهنگیان دغدغهمندی است که از ایام کرونا و تعطیلی مدارس، پا به میدان فعالیتهای جهادی گذاشت تا به عنوان یک معلم در جهت جلوگیری از افت تحصیلی دانشآموزان در منطقه محروم خود قدمی بردارد. این اقدام خداپسندانه او همچنان نیز تداوم دارد.
از خانوادهها خواستم ماهواره را کنار بگذارند
این بانو معتقد است تنها گریه و شیون برای اباعبدالله(ع) و یارانشان کفایت نمیکند، بلکه باید شخصیت امام حسین(ع) را به بچهها شناساند و آنها را به حرکت در مسیر ایشان ترغیب کرد. او علاوه بر فعالیت در قامت یک معلم دلسوز، مادر دو فرزند نیز هست، اما هیچ یک از این مسئولیتها خدشهای به انجام کار جهادی و فرهنگی او وارد نکرده و معتقد است وقتی پای عشق و علاقه وسط باشد، مسیر برای انسان هموار میشود.
راهاندازی هیأت دخترانه در مسجد
او البته معتقد به فرآیند تأثیر گذاشتن و تأثیرپذیری است و بر یادگیری از بچهها اذعان دارد و میگوید: «علاوه بر اینکه این اقدامات موجب میشود که روی بچهها اثرگذار باشم در بسیاری موارد خودم نیز از آنان تاثیر پذیرفتهام، بچههایی که علی رغم هجمههای دشمن، همچنان در مسیر درست در حال حرکت هستند.» او برای تأثیر عمیق اقدامات خود بر بچهها از خانوادههای آنان نیز تقاضا کرده تا ابزاری همچون ماهواره که فرزندانشان را بیشتر در تیررس اهداف دشمن قرار میدهد کنار بگذارند تا بتوانند در تربیت درست آنها موفق عمل کنند.
برگزاری پیاده روی حرم به حرم در مسیر ۷ کیلومتری دو امامزاده سید محمد و امامزاده سید ابراهیم چکان منطقه از جمله اقداماتی است که او انجام میدهد. محمدی و دیگر بانوان فعال منطقه همچنین در مسیر پیاده روی، موکب و ایستگاه صلواتی برپا میکنند. او میگوید: «سعی داریم فرهنگ عاشورا را ترویج کنیم. بچههای شرکت کننده در این مراسم را با اهدای جوایز به عفاف و حجاب و بهویژه چادر به عنوان حجاب برتر تشویق میکنیم.»
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید