جهاد دانشگاهی نهادی خوشنام است



ایسنا/اصفهان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان استان با اشاره به انجام فعالیت‌های مشترک میان دو نهاد جهاد دانشگاهی و میراث فرهنگی، گفت: جهاد دانشگاهی نهادی خوشنام است که این موضوع به دلیل عملکرد مثبت و مطلوب تیم مدیریتی و هوشمندی آنها در برقراری ارتباط و حل مشکلات کشور و استان بوده است.

امیر کرم‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا و ضمن تأکید بر نقش جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک مرجع، اظهار کرد: این نهاد در بسیاری از فعالیت‌هایی که در سطح کشور و استان در حال انجام است ازجمله در حوزۀ دانش بنیان، اقدامات موثری انجام داده و مأموریت‌های مطرح شده را به‌خوبی ساماندهی کرده و به انجام رسانده؛ از همین‌رو است که همیشه مورد تشویق و تفقد مقام معظم رهبری و مسئولین کشور بوده است.

او ادامه داد: خوشبختانه امروز، جهاد دانشگاهی نهادی خوشنام است که این موضوعی بسیار حائز اهمیت است؛ این خوشنامی به دلیل عملکرد مثبت و مطلوب تیم مدیریتی و هوشمندی آنها در برقراری ارتباط و حل مشکلات کشور و استان بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به انجام فعالیت‌های مشترک میان دو نهاد جهاد دانشگاهی و میراث فرهنگی، گفت: همواره جهاد دانشگاهی بیش از آن چیزی که تعهد داشته خدمت‌رسانی کرده که نشان‌دهندۀ عِرق ملی و ظیفه‌شناسیِ این نهاد است و این مسئله برای جهاد دانشگاهی سرمایۀ اجتماعی بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

کرم‌زاده افزود: ما امیدواریم که جهاد دانشگاهی همیشه مانند گذشته بدرخشد و بتواند در موارد و مسائلی که مبتلابه جامعه و نیاز کشور و نیاز دستگاه‌های اجرایی همچون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است نقش تأثیرگذار خود را حفط کرده و ادامه دهد.

بخوان:  آمار مسافران جهان اعلام شد

او همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه میان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اشاره و بیان کرد: قطعاً ما در این اداره به نهادی مانند جهاد دانشگاهی نیاز داریم که هم ارزیابی و هم برنامۀ توسعه‌ای داشته و در کنار ما باشد. مطمئناً این دو نهاد با فعالیت در کنار یکدیگر می‌توانند مسائل و موارد مختلف را شناسایی کرده و نسبت به حل آن‌ها نیز اقدام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اضافه کرد: طرح جامع گردشگری استان اصفهان، تهیۀ بانک اطلاعاتی از فرصت‌ها و تعریف پروژه‌های پیشران و بسته‌های سرمایه‌گذاری، طرح مستندنگاری صنایع دستی استان، و البته تعریف و اجرای فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک مأموریت‌گرا و مبتنی بر نیاز بازار، برخی از برنامه‌های مهمی است که در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان قرار دارد و آن‌ها را در کنار هم پیش خواهیم برد؛ که البته این موضوع، نقش جهاد دانشگاهی را در مجموعۀ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بیش از پیش پر رنگ خواهد کرد.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1403051610431/%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA