عزت زمانی گفت: البته زمانی که از سلم می گوییم به حرب هم حواسمان هست. البته سلم لمن سالمکم به معنای بی تفاوتی و بی غیرتی نیست بلکه طبق تعریف اسلام باید برای رفع مشکلات و گره های او هم گام برداشت.
وی افزود: در مواجهه با این افراد امسال محرم به این بند زیارت عاشورا عمل کنیم که سلم لمن سالمکم یعنی هرکس زیر خیمه تو آمد، دوست ماست، پس نباید این افراد را از هیأت راند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در خصوص حجاب چه برخوردی دارند؟ اول می فرمایند حجاب واجب شرعی و ترک آن حرام شرعی و سیاسی است یعنی حدود مشخص می کنند اما بعد در مواجه با این افراد می گویند این افراد شل حجاب و بدحجاب، بی دین نیستند و آن ها را باید در شب قدر و شب های محرم دید. ما باید در مواجه با این افراد ارتباط برقرار کنیم و بعد با روش نشر خوبی ها آن ها را کمک کنیم.
وی افزود: درباره موانع باید حرف بزنیم اما موانع فرمان ولی خدا که بار جهاد تبیین به دوش هیأت ها واگذار کرده است، تغییر نمی دهد قطعاً ایشان ظرفیتی دیده اند که فرمودند هیأت پایگاه جهاد تبیین است. ما باید امر اهل بیت(ع) را در هیأت اجرا کنیم.
عزت زمانی تصریح کرد: برای حل این مشکل باید بدانیم که ما مشاور نیستیم و نباید بیان نصیحت گونه داشته باشیم. جامعه ای که سیاه بین باشد و از نقطه سیاه و کمبود شروع کند به جای خوبی نمی رسد.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: برای جهاد تبیین باید مانع سیاه دیدن افراد را برطرف کنیم و این کار با نشر خوبی ها محقق می شود. در مواجه با اتفاقات باید خوبی ها را دید و سپس درباره بدی ها و خطاها صحبت کرد.
مانع سیاه دیدن را با نشر خوبی ها رفع کنید
قمی با اشاره به اینکه براساس نظرسنجی ها بالای ۹۰ درصد مردم علاقه مند به امام حسین هستند اما متأسفانه این ها روایت نمی شود گفت: متاسفانه این بار روی زمین است. تک تک اعضای هیأت در فضای مجازی می توانند روشنگر باشند و این تنها برعهده سخنران و شاعر و مداح نیست.