او با تاکید بر اینکه تامین زیرساختهای گردشگری نظیر احداث مجتمعهای اقامتی و پذیرایی از جمله ضرورتهای جذب گردشگر است افزود: سرعت توسعه گردشگری در سایر شهرها و استانهای کشور بسیار فزاینده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اندیمشک بر معرفی ظرفیتها و امکانات شهرستان اندیمشک به گردشگران تاکید کرد و افزود: امکانات این شهرستان هرچند که متناسب با جمعیت نیست؛ در رده پایین هم قرار ندارد و شهر گردشگرپذیری است. بنابراین تقویت زیرساختهای گردشگری ضرورت است و باید در زمینه توسعه گردشگری این شهرستان تلاشی مضاعف صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در استان خوزستان علاوه بر جاذبههای طبیعی آثار و محوطههای تاریخی با قدمتی چند هزار ساله وجود دارد که فرصت بینظیری را برای جذب گردشگران علاقهمند به تاریخ و پیشینه تمدن این استان فراهم ساخته است و وجود یادمانهای مذهبی دفاع مقدس نیز فرصت انتقال فرهنگ ایثار به نسلهای آینده را در حوزه گردشگری جنگ مهیا کرده است.
ایسنا/خوزستان سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اندیمشک میگوید: حمایت از بخش خصوصی برای احداث زیرساختهای گردشگری را میتوان جهش و اقدامی مثبت در جهت توسعه صنعت گردشگری استان خوزستان دانست.
هانی خادمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در شهرستان اندیمشک و به صورت کلی در استان خوزستان نبود زیرساخت یکی از چالشهای حوزه گردشگری است و از مشکلات مهمی است که باید حتما پیگیری شود.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401080200956/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AB-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C
خادمی تاکید کرد: تعامل دستگاهای مختلف در جهت مهیا کردن زیرساختها، استفاده از افراد متخصص، شناسایی و معرفی مراکز و جاذبههای گردشگری و مدیریت با برنامهریزی درست میتواند فرصت مناسب گردشگری را برای گردشگران فراهم کند.
وی با اشاره به تاثیر مهمی که صنعت گردشگری بر اقتصاد دارد گفت: در استان خوزستان اگر به دنبال توزیع عادلانه ثروت هستیم باید به سمت صنعت گردشگری پیش برویم تا منبع درآمد این استان محدود به استخراج منابع نباشد.