حمله معترضان محیط‌زیست به یک مومیایی

پیش‌تر دو فعال حوزه محیط زیست دستانشان را به قاب دو تابلو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» که در موزه «پرادو» نگهداری می‌شود، با چسب چسباندند. همچنین گروهی دیگر از فعالان روی شاهکار «ون‌گوگ» سوپ نخودفرنگی ریختند. «دختری با گوشواره مروارید»، شاهکار عصر طلایی «یوهانس ورمیر» در «موزه مائریتشویس» واقع در «لاهه» و نقاشی گران‌قیمت «کومه‌ها» اثر «کلود مونه» نیز هدف معترضان قرار گرفته بودند. حتی «آفتاب‌گردان‌ها» ی مشهور «ون‌گوگ» نیز در امان نماندند و دو زن با حمله به تابلوی گران‌قیمت «گل‌های آفتاب‌گردان» روی آن سوپ گوجه فرنگی ریختند.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1401082416907/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C

در هفته‌های اخیر معترضان محیط‌زیستی با حمله به آثار هنری مشهور دنیا خبرساز شده‌اند. این گروه از فعالان محیط زیست در جدیدترین اقدام به جای انتخاب یک شاهکار هنری، نسخه بدل یک مومیایی را هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از آرت‌نیوز، ‌فعالان یک گروه محیط زیستی اسپانیایی در اعتراض به اجلاس اقلیمی «COP۲۷» که در مصر برگزار شده است، ‌یک نسخه بدل مومیایی در «موزه مصری» ‌واقع در بارسلونا را هدف قرار دادند.

معترضانی که در «موزه مصری بارسلونا» حاضر شدند از اعضای گروه محیط زیستی «Futuro Vegetal» محسوب می‌شوند. این گروه با انتشار بیانیه‌ای در توئیتر اعلام کرد: «درحالی که سازمان ملل افزایش ۲.۵ درجه‌ای دما را پیش‌بینی کرده است، رهبران سیاسی ما برای بیست و هفتمین بار دور میزی نشسته‌اند که هزینه آن را کوکاکولا پرداخت کرده است.»

با تداوم این نوع حملات، چندی پیش رؤسای ۹۲ موزه از جمله موزه لوور پاریس در بیانیه‌ای مشترک نسبت به عواقب حملات اخیر فعالان محیط‌زیستی به آثار هنری مشهور هشدار دادند.

بخوان:  محمدرضا شاه چه مقدار از ثروتش را از پدرش به ارث برد؟

این گروه از معترضان رنگ سرخ و قهوه‌ای را به عنوان نمادی از خون و نفت روی محفظه شیشه‌ای یک نسخه بدل مومیایی ریختند. معترضان رنگ را در داخل بطری‌های نوشابه ریخته و به این شکل وارد موزه کردند.

معترضان همچنین پلاکاردی به همراه داشتند که روی آن عبارت «کوپ کا کولا» با فونت معروف شرکت «کوکاکولا» ‌ نوشته شده بود. هدف از این کار، اشاره به این نکته است که شرکت «کوکاکولا»، بزرگترین مسبب آلودگی پلاستیکی جهان، یکی از حامیان مالی اصلی اجلاس تغییرات اقلیمی است.

«جیغ» اثر «ادوارد مونک» که در «موزه ملی نروژ» واقع در «اسلو» نگهداری می‌شود، چندی پیش هدف حمله معترضان قرار گرفته بود. مجموعه تابلوهای مشهور «قوطی‌های سوپ کمبل» اثر «اندی وارهول»، هنرمند نامدار آمریکایی که در «گالری ملی استرالیا» نگهداری می‌شود نیز توسط معترضان محیط‌زیستی خط خطی شده بود.