به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حمید رمی شاعر آئینی و نوحهسرا و شاعر نماهنگ سرود مداحی «هدیه اسباب بازی» در پی انتشار مطالب و مصاحبههایی در خبرگزاری فارس درباره آثار تولید شده در ژانر سرود مداحی در سالهای اخیر واکنش نشان داد و در یادداشتی نوشت: هیچکس مخالف جریان سرود و منکر اثرگذاری این اتفاق مبارک و ارزشمند نیست. هیچکس قصد و توانِ محو کردنِ این رویداد خجسته را ندارد. تا اینجای کلام، نقطه مشترک همه ماست.
۱. آهنگهای نامناسب در برخی آثار: ما یا فقه پویای اسلامی را قبول داریم یا نداریم؛ اگر نداریم که… اگر داریم باید برخی از تولیدات امروز در سرود، مصداق بارز غنا و حرام است و ما هیچوقت نمیتوانیم با یک فعل حرام، نقش تربیتیِ مثبتی در کودکانمان داشته باشیم.
ابوذر بیوکافی: گاهی برای کودکفهم شدن مفاهیم، آنها را در سرود به ابتذال میکشیم
ظرفیت پرجاذبه «سرود مداحی» که نباید به انحراف کشیده شود
۲. قطعاً اگر نقدی هست نقد به جریان و آثار است؛ اشخاص، مطرح نیستند. همه ما زیر پرچم امیرالمومنین مولا علی علیهالسلام، رفیق و همدل و همراهیم.
میزگرد سرود مداحی| هدف برگزاری تجمعات مذهبی یارگیری برای هیأت است، نه تضعیف آن
در پایان بیان چند نکته ضرورت دارد:
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
آنچه محل نقد و بررسی است و دغدغه منتقدان دلسوز را به همراه داشته، سبک و سیاقی است که در پیش گرفته شده است که به چند مورد از آن اشاره میشود:
۳. تصویربرداری نامناسب: بهگونهای که به دختر خردسال ما القا میشود که اگر میخواهی سوژه خوبی برای فیلمبردار و تدوینگر و… باشی، باید ادا و اطوار داشته باشی، باید ناز باشی، باید یک «قِر ریز» در حرکاتت باشد.
۱. سرود در قالب امروزی، یک طفل نوپاست که باید درست تربیت شود و پرورش یابد. این مهم، نیاز به همدلی و همکاری دارد و با غرضورزی و تسویهحسابهای شخصی، نتیجهبخش نخواهد بود.
۴. مداحمحوری و سلبریتیسازی که در این بخش، حرفها داریم اما بخاطر نزدیکی به ماه عزیز محرم، بماند برای بعد…
مهدی زنگنه: مداحان جوان را با سرودخوانی روی استیج خراب نکنید
خبرگزاری فارس درخصوص سرود مداحی پروندهای تاکنون منتشر کرده است که مطالب گذشته را میتوانید در ادامه بخوانید:
۲. ورود زبان و مضامین سخیف در شعر به تصورِ استفاده از زبان کودک بدون توجه به شأن و منزلت اهلبیت علیهمالسلام و گسترشِ روزافزون آن.
۳. هر جریانِ اثرگذاری اگر میخواهد دنبالهدار و ماندگار باشد، نیاز به ارزیابی دارد. پیشنهاد میشود در مراکز و سازمانهای تولیدکننده، گروههای تخصصی نقد و بررسی و ارزیابی تشکیل شود تا در آینده شاهد اتفاقات بهتری در این حوزه ارزشمند و اثرگذار باشیم.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
منبع: https://farsnews.ir/news/14020425000510/%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%85%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA