حکایت یک جانباز درباره حضور در حج

این کاروان  متشکل از ۳۰ نفر از جانبازان ۱۲ استان است که به همراه همسران و همراهانشان به حج تمتع اعزام شده اند و در مجموع ۹۰ نفر همراه با عوامل، اعضای کاروان ویژه جانبازان را در سال جاری  تشکیل می‌دهند.

اشرف‌الدین یکی از جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس است که وقتی دشمن قصد جنگ با وطنمان کرد سلاح به دست گرفت و با او جنگید و درسال ۶۱ در منطقه عین خوش در جریان عملیات «محرم» جانباز قطع نخاع شد.

به گزارش ایسنا، حضور در مدینه و مکه مکرمه برای هر مسلمانی یک آرزوی بزرگ است چرا که حج تمامی اسلام است و خدا هر چه را خواسته است به آدمی بگوید یکجا در حج ریخته است.بر همین اساس تلاش شده تا از هر قشر و گروهی از سراسر جهان به این پا در این سفر بگذارند و راهی حج شوند، «اشرف الدین عاشق» یکی از همین انسان هاست که خدا او را به طور ویژه طلبیده است.

یک جانباز ۷۰ درصد دوران هشت سال دفاع مقدس که برای انجام مناسک حج تمتع به سرزمین وحی رفته است، می گوید که هنوز باور نمی کند خودش در مدینه حضور دارد.

عاشق یکی از اعضای کاروان ویژه جانبازان است که پس از برگزاری مراسم بدرقه رسمی، روز دوشنبه هفته جاری (هفتم خرداد) از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران به سوی مدینه منوره پرواز کردند.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1403031207902/%D8%AD%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%AC

۱۰ نفر از جانبازان این کاروان، قطع نخاع، سه نفر بصیر و بقیه جانبازان قطع عضو هستند و بیشتر آنان را جانبازان بالای ۷۰ درصد تشکیل می دهند.

بخوان:  توضیحات ضرغامی درباره پیشنهاد لغو ویزا با عربستان

اشرف‌الدین عاشق یکی از همین‌ها است. او در گفت‌وگو با  پایگاه اطلاع رسانی حج، می‌گوید اصلا باورم نمی‌شود که اکنون در مدینه منوره باشم و هنوز احساس می‌کنم که دارم خواب می‌بینم. خدا را هزاران بار شکر می‌کنم که من را طلبید.
من به دستور دین برای دفاع از اسلام و میهنم در جهاد حضور یافتم. کسانی که می‌خواهند دین اسلام را بشناسند، باید همان‌طور که رهبر معظم انقلاب گفتند پیش از آن ابراهیم (ع) را بشناسند و با معنای عمل وی آشنا شوند. به این دلیل که اسلام دینی است که با ابراهیم آغاز می‌شود، با موسی و عیسی (ع) ادامه می‌یابد و به محمد (ص) ختم می‌گردد.