فهرست و بخشبندی فصول کتاب «دوران داوری» مطابق با فراز و فرود زندگی رضا داوری در هفت فصل تدوین شده است، عبور از یونانِ کوچک (۱۳۳۴-۱۳۱۲) ، هوایِ تجددِ تهران (۱۳۳۸-۱۳۳۴) ، شاهنشینِ فلسفه (۱۳۴۶-۱۳۳۸) ، در حلقة رِندان (۱۳۵۸-۱۳۴۶) ، نسیانِ غربزدگی (۱۳۷۰-۱۳۵۸) ، نفحاتِ فرهنگ (۱۳۸۶-۱۳۷۰) و زبانِ سُرخِ توسعهنیافتگی (۱۴۰۱-۱۳۸۶) فصول این کتاب را تشکیل میدهند.
کتاب «دوران داوری» با قیمت ۱۲۰ هزار تومان توسط انتشارات صاد منتشر شده است.
داستانی که اگر چه داوری نقش اول آن را بر عهده دارد، اما روایتگر شخصیت، فردیت و موقعیتهای مهم فکری و فرهنگی در دهههای گذشته است. سالهایی که جلال آلاحمد و احمد فردید روشنفکرش، حسین نصر و داریوش شایگان آکادمیسینش، غلامحسین صدیقی و مظفر بقایی سیاستمدارش، مصطفی رحیمی و غلامحسین ساعدی نویسندهاش و علی شریعتی و عبدالکریم سروش سخنسرایش بودهاند. در این کتاب به همه این چهرهها پرداخته شده و داستان مواجهه داوری با آنان در قالب داستانی پرهیجان اما مستند روایت شده است. در واقع «دوران داوری» ناداستانی برای درک یک روایت است، روایت مواجهه و چه بسا مبارزه روشنفکری با خرد فلسفی.
به گزارش خبرگزاری فارس، جلد نخست از مجموعه کتابهای داستان فیلسوفان با عنوان «دوران داوری» که روایتی مستند از زندگی رضا داوری اردکانی فیلسوف ایرانی است به قلم حامد زارع روزنامهنگار حوزه اندیشه منتشر شد.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید