دستوپا زدنها برای ماندگاری در رسانه
ردادی افزود: رهبر انقلاب هم در این مدت به این موضوع تأکید داشتند که افراد شُلحجاب یک «نه» بزرگ به اغتشاشات گفتند و با وجود اختلافات با جمهوری اسلامی، خود را در طیف آشوبگران قرار ندادند.
وی افزود: من اصلاً نمیخواهم کار دختران اکباتان را تأیید کنم اما شاید اینها هیچ مقصود اغتشاشطلبانهای هم نداشته باشند و اتفاقاً با تبلیغات رسانهای بیگانگان به دردسر افتاده باشند. پس باید توجه داشت، امپراطوری رسانه غرب و عمّال فارسیزبانش از هر اختلاف ولو سطحی و روزمره با ایدهآلهای حاکمیتی استفاده کرده و درپی ایجاد موج رسانهای هستند.
ردادی گفت: واقعیت این است که تمسک اپوزوسیون به رقص چند دختر و بازتاب و تبلیغ آن در رسانه، همگی حکایت از فقر معرفتی و مبنایی این جریان دارد. اینکه رهبرانش به جای مطرح کردن موضوعات فکری و اندیشهای به رقص، آشوب، ناسزا گفتن و… پناه بردند یعنی چیزی در چنته ندارند و فقط جوسازی رسانهای است که میتواند حیاتِ آشوبگریشان را تداوم بخشد.
محسن ردادی
محسن ردادی، عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ارتباط با ضعف و پوچی اندیشه و عقلانیت در اپوزوسیون که در اتفاقات اخیر خودی نشان داد به خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس گفت: در یک نگاهِ امنیتی، میتوان موضوعاتی نظیر کمپین رقصیدن زنان و شروع آن را سوءاستفاده اپوزوسیون از شرایط و اوضاع کنونی دانست. به هرحال بلوای ۱۴۰۱ با تودهنی محکمی از سوی مردم مواجه شد که طی آن، جامعه در بزنگاههای مهمی چون، ۱۳ آبان، ۲۲بهمن، تشییع شهدای امنیت، همراهی نکردن با اغتشاشات و… خط و ربط خودشان را از صف توطئهگران جدا کردند. در چنین روندی، طبیعی است که رسانههای آن طرف آبی از هر فرصتی استفاده کنند تا صدر اخبار اغتشاشات را داغ نگهدارند.
سیاست را در زندگی مردم باید پیگیری کرد
وی ادامه داد: مثلاً بیحجابی یا شلحجابی تا قبل از وقایع اخیر هم وجود داشته و اتفاقاً برای بسیاری طعم و بوی سیاسی داشت، اما یک دفعه طی غائله ژینا شاهد آن بودیم که این موضوع خودش را نشان داد و به شکل کاملاً سیاسی و تمامعیار در صحنه حاضر شد.
پایان پیام/