ایسنا/اصفهان مسئول فرهنگی و گردشگری مجموعه تاریخی فرهنگی مذهبی تخت فولاد از برگزاری سومین گنجواره نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد با موضوع «آشنایی با زنان مشهور در تخت فولاد» خبر داد.
او در خصوص رویداد «گنجواره؛ نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد» توضیح داد: هدف از این گنجوارهها که بهصورت رویدادهای گردشگری برگزار میشود، شناساندن ظرفیتها و جذابیتهای تخت فولاد در ابعاد و موضوعهای مختلف است و در هریک، با انتخاب یک موضوع، بخشهایی از تخت فولاد مطالعه و بازدید میشود.
هادی نظری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این رویداد گردشگری که همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار میشود در ادامه سلسله رویدادهای «گنجواره؛ نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد» است که به معرفی و روایت زندگی زنان شاخص مدفونشدهدر مجموعه تخت فولاد میپردازد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401101509469/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%86%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF
او افزود: گنجواره اول با عنوان «آب و آیین» با رویکرد آشنایی با سازهها و عناصر مرتبط با آب برگزار شد و از بخشهایی مرتبط در تخت فولاد مانند سنگ آبها، تشت آبها، آبانبار کازرونی بهعنوان تنها آبانبار زنده شهر، حوضخانه کازرونی و نهرهای موجود بازدید شد. دومین گنجواره نیز «طاق بهشت» نام داشت که با موضوع گنبدهای تخت فولاد برگزار شد و شرکتکنندگان از تکایای بابا رکنالدین، خاتونآبادی، خوانساری، بیدآباد و سیدالعراقین بازدید کردند، ضمن اینکه در دومین گنجواره صعود به مناره مصلا نیز انجام شد.
او ادامه داد: بیش از ۱۸ شخصیت زن شاخص و مؤثر در مجموعه تخت فولاد مدفونشدهاند که مریم بیگم، بانو مجتهده امین، بیبی مریم، مادر مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی، مادر شاهزاده، نسمه خاتون، زهره بحرینیان، زهرا زندی زاده و قدسیه احتشامی، مورد هدف سومین رویداد گردشگری گنجواره است.
مسئول فرهنگی و گردشگری مجموعه تاریخی فرهنگی مذهبی تخت فولاد گفت: سومین گنجواره نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد با موضوع «آشنایی با زنان مشهور در تخت فولاد» در تاریخ ۲۲ دیماه برگزار خواهد شد و علاقهمندان برای ثبتنام و شرکت در این تور تخصصی میتوانند عدد ۴ را به شماره ۵۰۰۰۱۲۲۳۳ پیامک کنند یا با شماره ۰۹۰۲۸۰۱۱۳۵۵ تماس حاصل بگیرند.
نظری یادآوری کرد: یکی از جاذبههای این تور، آشنایی با فلسفه بالشتک قبور زنان در قدیم، مادهتاریخ مزارات زنان و معرفی تکایا و بنای آرامگاهی زنان شاخص است.
مسئول فرهنگی و گردشگری مجموعه تاریخی فرهنگی مذهبی تخت فولاد با اشاره به مقام و جایگاه زن در اسلام، اضافه کرد: بیان کرد: زن در نظام الهی جایگاه ویژهای دارد و بانوان این مرزوبوم همواره در عرصههای مختلف مدیریتی، خانواده، اجتماعی و کارآفرینی موفق بودهاند؛ ازاینرو به بهانه الگوسازی و اسطورهیابی برای نوجوانان امروز، تور آشنایی با زنان مشهور در تخت فولاد برگزار خواهد شد.