با وجود افزایش درگیریها در سرزمینهای اشغالی و در نزدیکی مصر، این کشور باستانی خود را آمادۀ فصل اوج ورود گردشگران میکند.
به گزارش ایسنا، مصر در سال ۲۰۲۳ رکورد ۱۴.۹ میلیون گردشگر را ثبت کرد. گردشگری یکی از منابع اصلی تأمین ارز خارجی برای این کشور است که حدود ۱۲ درصد در تولید ناخالص داخلی سهیم است و برای حدود سه میلیون نفر شغل ایجاد میکند.
مصر در نزدیکی فلسطین و سرزمینهای اشغالی قرار دارد که این روزها شاهد افزایش بیسابقه درگیریهاست، با این حال این کشور تاریخی خود را برای فصل اوج ورود گردشگران آماده میکند.
مصر برنامه دارد تا سال ۲۰۲۸ میلادی سالانه پذیرای ۳۰ میلیون گردشگر باشد.
این شرایط و پیشبینی درحالی برای مصر رقم خورده که برخی تحلیلها احتمال تأثیر جنگ در غزه بر گردشگری خاورمیانه، بویژه کشورهای همجوار آن، از جمله مصر را زیاد دانسته است. چندی پیش «اولیویه پونتی» از کمپانی «فورواردکیز» ( ForwardKeys) که در زمینه تجزیه و تحلیل آمارهای سفر و گردشگری فعالیت میکند، در اینباره گفته بود: «جنگ تقاضای سفر به تلآویو را خشک کرده است و تأثیر منفی فراوانی بر مقاصد همسایه دارد، به طوری که کشورهای خاورمیانه از کاهش شدید رزروها رنج میبرند. برخی گردشگران ترکیه و مصر، اکنون سفر به مقصدهای جنوب اروپا مانند اسپانیا، یونان و پرتغال را جایگزین کردهاند.»
در این زمینه بخوانید:
خاورمیانه در تعلیق!
مصر در سالهای اخیر از چندین یافته باستانشناسی رونمایی کرده است. این اکتشافات نقش بسیار مؤثری در احیای صنعت مهم گردشگری این کشور داشتهاند، این درحالی است که این کشور سالها تحتتاثیر ناآرامیهای سیاسی قرار گرفته بود و با همهگیری ویروس کرونا نیز آسیب بیشتری دید. یکی از برنامههای دولت مصر برای جذب گردشگرِ بیشتر به این کشور، افتتاح «موزه بزرگ مصر» است که در نزدیکی اهرام جیزه ساخته شده و برنامه افتتاح آن بارها به تعویق افتاده است.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1403072922248/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DA%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%86%DA%AF