معاون وزیر میراث: زرشک؛ ظرفیتی برای جذب گردشگران به خراسان جنوبی 



ایسنا/خراسان جنوبی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر اینکه با توجه به غنای فرهنگی خراسان جنوبی امکان برگزاری رویدادهای گردشگری متعددی در این استان وجود دارد، گفت: زرشک یکی از ظرفیت‌های جذب گردشگران داخلی و خارجی برای این استان است.

علی اصغر شالبافیان، امروز چهارشنبه ۲۰ مهر در حاشیه بازدید از باغ و عمارت اکبریه بیرجند اظهار کرد: خراسان جنوبی ظرفیت‌های متنوع گردشگری از جنبه تاریخی – فرهنگی و طبیعت گردی  دارد.

به گزارش ایسنا، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر اینکه با توجه به غنای فرهنگی خراسان جنوبی امکان برگزاری رویدادهای گردشگری متعددی در این استان وجود دارد، بیان کرد: به عنوان مثال در خراسان جنوبی محصولات کشاورزی ویژه ای چون زرشک وجود دارد که با توجه به آن می توان جذابیت هایی در زمینه گردشگری ایجاد کرد.

شالبافان ادامه داد: یکی از مسائلی که می‌تواند به رونق گردشگری خراسان جنوبی کمک کند استفاده از ظرفیت گردشگران عبوری است.

وی با اشاره به اینکه باید به سمتی برویم که مسافران عبوری در استان اقامت داشته باشند، افزود: تقویت زیر ساخت های اقامتی و خدماتی گردشگری در خراسان جنوبی می تواند به تحقق این هدف کمک کند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت:باید بهانه های ماندن و اقامت بیشتر گردشگران در خراسان جنوبی را زیاد کنیم.

شالبافیان یادآور شد: اگر سخن از رویدادهایی چون جشنواره زرشک می کنیم به واسطه آن است که بهانه برای سفر به خراسان جنوبی و اقامت گردشگران را داشته باشیم؛ علاوه بر آن باید ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری خراسان جنوبی را به درستی معرفی کنیم. 

گفتنی است؛ معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از پروژه نیمه تمام هتل کویر، باغ و عمارت رحیم آباد و باغ و عمارت جهانی اکبریه بازدید کرد.

انتهای پیام 


منبع: https://www.isna.ir/news/1401072010830/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%D8%B2%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C