موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد ایران‌شناسی تفاهمنامه امضا کردند



موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد ایران‌شناسی در نشست همکاری مشترک تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایسنا، در نشست همکاری مشترک مسئولان موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بنیاد ایران‌شناسی که با حضور مسئولان دو نهاد همراه بود، تفاهمنامه همکاری بین دو مجموعه امضا شد.

این تفاهمنامه که در راستای نهادینه کردن فرهنگ و ارزش‌های هویتی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت منعقد شد؛ طرفین بر همکاری‌های مشترک در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رسانه‌ای تاکید کردند.

در ابتدای جلسه دکتر رجبی دوانی گفت: شناسایی و شناساندن تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران از وظایف اصلی این بنیاد است.

رییس بنیاد ایران شناسی افزود: ما درسدد آن هستیم تا عظمت های تاریخی، فرهنگی و حماسی ملت بزرگ ایران را در سه مقطع ایران باستان، ایران اسلامی، و در نهایت ایران انقلاب اسلامی تبیین و معرفی کنیم.

وی با اشاره به عظمت دوران دفاع مقدس در طول تاریخ کشورمان گفت:  دوران ۸ سال دفاع مقدس تنها عصری از تاریخ کشور ما است که حتی یک وجب از خاک کشورمان را در مقابله تجاوزات بیگانگان از دست ندادیم و می بایست این عظمت ها برای نسل جوان و حتی در عرصه بین المللی بازگو شود.

در ادامه سردار ادیبی گفت: ملت ایران تحت حمایت و رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) از زیر سایه طولانی مدت طاغوت و سلطه بیرون آمد و با رهبری ایشان عزت و استقلال خود را به دست آورد.

وی افزود: ملت ما قریب به ۲۲۰ هزار شهید در طول دوران دفاع مقدس در جهت استقلال و عزت کشورشان تقدیم این انقلاب کرده اند و امروز پیشرفت و اعتلا در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همگی مرهون ایستادگی مردم و برکت خون پاک شهدا است.

بخوان:  آماده اعزام یک میلیون نفر به عمره هستیم

مدیرعامل موزه افزود: جلوگیری از تحریف و فراموشی تاریخ و پیوند افتخارات و سلحشوری های ملت ایران در گذشته و اکنون را از وظایف مهم نهادهای فرهنگی از جمله موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و همچنین بنیاد ایران شناسی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد هر دو مجموعه با همکاری یکدیگر بتوانند اقدامات خوب و موثری را در این زمینه ها انجام دهند.

در ادامه جلسه تفاهم نامه همکاری مابین دو مجموعه به امضای روسای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد ایران شناسی رسید.

همچنین مشارکت در طراحی و اجرای پروژه‌ها و طرح‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رسانه‌ای، تبادل اسناد، مدارک و منابع علمی و کتابخانه ای، گزارش و منابع پژوهشی منتشره، همکاری در زمینه‌های گوناگون انتشاراتی، اطلاع رسانی، همکاری در انتشار ویژه نامه‌ها و مجلات پژوهشی-تخصصی در موضوعات مورد علاقه طرفین، همکاری در برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی، سمینارها و وبینارهای مشترک با موضوع‌های ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، مشارکت و همکاری در برگزاری مسابقات و جشنواره‌های مرتبط، مشارکت در تولید فیلم (کوتاه، بلند و مستند)، برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی مشترک در حوزه دفاع مقدس، دفاع ملی، تاریخ انقلاب اسلامی، همکاری مشترک در انجام پروژه‌های پژوهشی، تهیه، تولید و نشر کتب، نشریه و ارائه مقالات مشترک در حوزه دفاع ملی و دفاع مقدس، همکاری در برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها و دوره‌های آموزشی به صورت مشترک و … از جمله موارد مطرح شده این تفاهم نامه به شمار می‌رود.
در پایان مدیرعامل موزه و هیات همراه از بخش‌های مختلف مجموعه بنیاد ایران شناسی بازدید کردند.

بخوان:  چرا سقف «بازار قیصریه» قزوین فروریخت؟

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1403090502810/%D9%85%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3-%D9%88-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%87%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87