نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی با حضور ۳۵۰ اثر از ایران آغاز به کار کرد

نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نمایشگاه‌های فرهنگی در اندونزی است که تاکنون بیش از چهل دوره آن برگزار شده است. تا شش سال گذشته این نمایشگاه صرفا در بخش ملی برگزار می‌شد و شرکت‌کننده خارجی نداشت اما در چند دوره اخیر بخش بین‌الملل نیز به آن اضافه شد.

پایان پیام/


طبق آمار اعلام شده در چهل‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی نمایندگان و ناشران بیش از ۲۵ کشور در بخش نمایشگاهی و سالن رایت این نمایشگاه حضور دارند و پیش‌بینی شده بیش از ۵۵ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد.

حضور ناشرانی از ۲۵ کشور در نمایشگاه کتاب اندونزی

کره جنوبی؛ میهمان ویژه نمایشگاه کتاب اندونزی

چهل‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی با حضور ۱۵۰ ناشر داخلی و خارجی تا نهم مهرماه ۱۴۰۲ به کار خود ادامه می‌دهد.

معاون سفیر کره جنوبی در اندونزی نیز در این آیین به بحث تبادلات فرهنگی دو کشور کره و اندونزی اشاره کرد و گفت: روابط دیپلماتیک این دو کشور به حدود نیم قرن می‌رسد و به مناسبت پیشینه این روابط، کره جنوبی به عنوان میهمان ویژه چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی انتخاب شده است.

بالا بودن شاخص کتابخوانی در اندونزی

خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با بیش از ۳۵۰ عنوان کتاب در موضوعات ایران‌شناسی،‍ دین، ادبیات کلاسیک و معاصر، ادبیات کودک و نوجوان، ادبیات دفاع مقدس، آثار مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به زبان انگلیسی و عربی و کتاب‌های شاخص ترجمه شده به زبان اندونزی در این نمایشگاه حضور دارد.

بخوان:  تلاش برای حفظ میراث ۵۰۰۰ ساله در گناباد

در این آیین سه نفر از برگزیدگان جوایز ادبی اندونزی از سوی اتحادیه ناشران اندونزی نیز معرفی و تقدیر شدند.

جمهوری اسلامی ایران با ۳۵۰ کتاب در نمایشگاه کتاب اندونزی

در این آیین، آریس آیلمن نوگراها به جایگاه و اهمیت نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی اشاره کرد و گفت: نمایشگاه کتاب تلاشی برای دسترسی مردم به کتاب‌های جدید و نو است و حضور و استقبال مخاطبان از این نمایشگاه، بالا بودن شاخص کتاب و کتابخوانی را نشان می‌دهد.

رونمایی کتاب، دیدار با نویسندگان و فعالان حوزه نشر اندونزی و برگزاری نشست‌های تخصصی از جمله برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در این دوره از نمایشگاه کتاب اندونزی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی چهارشنبه پنجم مهرماه ۱۴۰۲ با حضور آریس آیلمن نوگراها رئیس اتحادیه ناشران اندونزی، محمد نیل الهمام معاون اقتصاد دیجیتال و محصولات خلاق وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی، پارک سو دئوک معاون سفیر کره جنوبی در اندونزی و محمد بروجردی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در محل دائمی نمایشگاه‌های جاکارتا افتتاح شد.



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


منبع: https://farsnews.ir/news/14020706000099/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DB%B3%DB%B5%DB%B0-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1

برگزاری نشست‌های نقد، بررسی و رونمایی کتاب و نشست‌های فرهنگی از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی است. در این نمایشگاه ناشران و نمایندگانی از کشورهای امارات متحده عربی، چین، ایران، ترکیه، کره، تایلند و… حضور دارند و کره جنوبی میهمان ویژه این نمایشگاه است.