عابران پیادهای که از زیرگذری در خارج از «آتن» عبور میکنند، میتوانند حین تماشای موزائیکهای باستانی، توضیحاتی که درباره این آثار روی دیوارهای زیرگذر قرار داده شده است را نیز مطالعه کنند.
یکی از باستانشناسانی که در ایجاد این نمایشگاه نقش داشته است، بیان کرد: «ما در این مکان به مسافران، بخش کوچکی از زندگی روزمره خانهای باستانی در «پیرئاس» را نمایش میدهیم.»
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401081510045/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%88
با توجه به اینکه تاریخچه غنی در زیر خاک یونان مدفون شده است، ساخت خطوط مترو در این کشور همیشه مسأله مهم و حساسی بوده است.
باستانشناسان با کاوش در عمق ۱۷متری، ۱۰ سال را صرف جستوجو در فضایی به وسعت هفتهزار و ۵۰۰ متر مربع کردند و برای ساخت شش ایستگاه با سازندگان مترو همکاری کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، یک زیرگذر گنبدیشکل در خارج از «آتن» واقع در یونان، این امکان را برای عابران فراهم کرده است تا از موزائیک قرن چهارم پیش از میلاد و ظروف سرامیکی بازدید کنند که زیر یک کفپوش شیشهای قرار دارند.
«آتیکو مترو» ( Attiko Metro)، شرکت سازنده این خط مترو برای ایجاد این نمایشگاه با گروهی از باستانشناسان همکاری کرد. این نمایشگاه در حقیقت شامل منتخبی از هزاران اثر باستانی است که در جریان ساختوساز این مترو کشف شدهاند.
عابران افرادی نیستند که وارد موزه تاریخی شده باشند، بلکه مسافران یک خط جدید مترو هستند که بین «پیرئاس» تا فرودگاه این شهر تردد میکنند.
مدیر پروژه ساخت و ساز این خط مترو بیان کرد: «ما در این نقطه از پیرئاس ثابت کردیم، تاریخ و مدرنیته میتوانند در کنار همدیگر قرار گیرند. همیشه راهی وجود دارد.»
این نمایشگاه کوچکِ آثار تاریخی به همراه بخشهایی از شبکه چاهها در ایستگاه «پیرئاس» که ماه گذشته افتتاح شد، به نمایش گذاشته شده است.