در روز عملیات، سمیر به خانه خود در منطقه «اوزاعی» رفته و ماشین خود را در کنار تعداد زیادی از مردم که در آنجا تجمع کردند، پارک می کند تا به خانه رفته و لباس خود را عوض کند. از افرادی که در کنار خیابان تجمع کرده بودند، می پـرسد چه خبر است؟ آنها می گویند مگر اخبار را نشنیدی؟ مقاومت توانست دو سرباز اسرائیلی را به اسارت ببرد. وی بدون اینکه هیچ حرفی بزند، مدتی به سخنان پرشور و حماسی این افراد گوش می دهد و سپس به خانه رفته، لباس هایش را عوض می کند و با ماشینی که دو اسیر اسرائیلی در داخل آن بودند، از کنار جمعیت دور شده و به مکان نامعلومی می رود.

شهید سمیر مطوط
فرمانده این عملیات بعد از یک سال در عملیات پاکسازی پایگاه اسرائیلی قله مرتفع\xa0«علی الطاهر»\xa0به همراه ۳۰ تن از همرزمانش به نام\xa0حسین شکر،\xa0جعفر المولی\xa0و\xa0حسن کسروانی\xa0به شهادت می رسد. اسرائیل برای سال ها از تحویل جسد این شهید به خانواده اش خودداری می کرد، تا اینکه در سال ۱۹۹۶ اسرائیل مجبور شد در مقابل تحویل گرفتن همان دو سرباز اسرائیلی که قبلا سمیر مطوط اسیر کرده بود، جسد وی را به همراه ۴۵ اسیر لبنانی در بازداشتگاه خیام و به همراه جسد\xa0۱۲۳ مبارز مقاومت تحویل خانواده اش بدهد.
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، ۱۷ فوریه سال ۱۹۸۶ منحصربفردترین عملیات ضداسراییلی یعنی اسارت سربازان صهیونیست رخ داد. به همین علت ناگهان تمام نیروهای اسرائیلی به وضعیت آماده باش کامل جنگی درآمدند. نیروها، تانک ها و هواپیماها به حرکت درآمدند و دوباره مناطقی را که سال قبل از آن عقب نشینی کرده بودند، اشغال کردند. این وضعیت برای هفت شبانه روز به همین منوال باقی ماند. اشغالگران شبیخونی را در چند مکان به اجرا در آوردند و ده ها جوان را از روستاهای مختلف جنوب لبنان، بازداشت کرده و برای بازجویی به مکان دیگری منتقل کردند. آنها به دنبال دو سرباز اسرائیلی بودند که مقاومت اسلامی در سال های اول تاسیس، آنها را در جنوب لبنان به اسارت برده بود. در ادامه روایتی بخوانید از وضعیت فرمانده این عملیات، شهید «سمیر مطوط».