تصویر کامل حسینیه کربلا در زمان برپایی سفره اطعام
هر شب حدود ۵۰۰ نفر در حسینیه اطعام میشوند
سفارش حضرت زهرا که ۴۰ سال است تعطیل نشده
در مناسبتها شیرینی هم کنار غذا توزیع میشود
وی با اشاره به اینکه عمده خانوادههایی که از عراق اخراج میشدند، سرپناهی برای ماندن نداشتند و پدر مرحومم این حسینیه را در خیابان ۱۹ دی راهاندازی کرد تا هم فضایی برای جلسات مذهبی و توسل به اهلبیت باشد و هم مأمن و پناهی برای اسکان آنها باشد، گفت: هیأت و حسینیه کربلاء از سال ۱۳۴۹ رسماً کار خود را آغاز میکند و در آن زمان نیز پدرم در مبارزات دوران انقلاب اسلامی نیز حضور داشت و چندین بار هم توسط رژیم شاهنشاهی دستگیر شد.
وی با اشاره به اینکه این روزها در شهرهای مختلف کشور سرمای زیادی وجود دارد و افراد بیخانمان زیادی دچار مشکل شدهاند، گفت: در شهر تهران، شهرداری گرمخانه و حتی اتوبوس برای اسکان فراهم کرده است، اما در باقی شهرها این امکانات یا نیست و یا کمتر است. برای همین هیأتها و حسینیهها میتوانند پای کار بیایند و مانند همیشه کمکرسانی کنند. در روایات و احادیث در میان همه خیرات، بیشترین سفارش برای دستگیری و کمک به نیازمندان و افتادگان است. این اقدامات موجب جذب مردم به دین و ممانعت از دینزدگی افراد هم میشود.
غذای تهیه شده برای افطار ماه رمضان در حسینیه
لباس مناسب برای نیازمندان تهیه میشود
حجتالاسلام سیدمجتبی حائری طبسی یکی از اعضای هیأت و حسینیه کربلاء قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: پدر من در سال ۱۳۴۹ به خاطر مبارزات با رژیم بعث، در عراق توسط رژیم بعث زندانی و شکنجه شد و بعد از مدتی در مرز ایران رها شد. او بعد اخراج از عراق، به قم مهاجرت کرد. در آن زمان خانوادههای بسیاری با این شرایط توسط صدام اخراج شدند و راهی ایران میشدند.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
منبع: https://farsnews.ir/news/14011026000213/%D9%87%DB%8C%D8%A3%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%87-40-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%B1-%D8%B4%D8%A8-%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85
یکی از اعضای حسینیه و هیأت کربلاییهای قم با اشاره به اینکه هرشب حدود ۵۰۰ نفر در حسینیه اطعام میشوند که در مناسبتها کنار غذا، میوه و شیرینی هم به پذیرایی اضافه میشود گفت: در ماه مبارک رمضان، هرشب کنار سفره افطار و سحری، حلیم یا آش یا نان و پنیر هم به مهمانان سفره اهلبیت داده میشود.
فیلمی از روند تهیه غذا برای اطعام در حسینیه
یکی از اعضای حسینیه و هیأت کربلاییهای قم ادامه داد: دیوار مهربانی هم به شکل دیگری در حسینیه ما برپاست و از مردم لباسهای دستدومی که قابلیت استفاده دارد، جمع میکنیم و میان افراد نیازمندی که شبهای حضور پیدا میکنند، توزیع میکنیم. برای اصلاح موی افراد هم با آرایشگاهی طرف قرداد هستیم.
یکی از اعضای حسینیه و هیأت کربلاییهای قم گفت: در حسینیه ما کسانی پای سفره اطعام مینشینند که به گفته خودشان در روز تنها یک وعده غذا میخورند. در این سرمای زمستان نیز با توجه به اینکه در شهر قم گرمخانهای و سرپناه عمومی وجود ندارد، هر شب ۸۰ نفر از بیخانمانها را اسکان میدهیم تا شب را در فضای گرم بخوابند.
وی گفت: در شبهای جمعه یا بعضی از مناسبتها، پذیرای هیأتها هستیم که در مجموع ۱۵۰۰ نفر در حسینیه اطعام میشوند. این اطعام سختیهای فراوانی هم در بحث مالی و هم طبخ غذا دارد، اما واقعاً تمام این اقدام معجزه اهل بیت (ع) است. هزینههای این اطعام همه از سوی مردم فراهم میشود.
طبسی افزود: یکی دیگر از اقدامات ما برای این افراد نیازمند، فراهمسازی امکانی برای استحمام آنهاست. با یک حمام عمومی هماهنگ شده است و روزانه به افرادی که نیاز دارند، فیش حمام میدهیم تا بتوانند برای بهداشت و پاکیزگی خود هم اقدام کنند.
پایان پیام/