حجتالاسلام و المسلمین کبیریان بیان کرد: خانمها نیمی از جامعه را تشکیل میدهند و مربی نیمه دیگر هستند. به تعبیر امام خمینی رحمتالله علیه، از دامن زن مرد به معراج میرود. بنابراین کسانی که میتوانند نقش تربیتی داشته باشند خانمها هستند.
مدیر حوزههای علمیه استان تهران تصریح کرد: حمایت از حوزه علمیه خواهران، هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری کردن است. اگر ما به خانمها رشد و تربیت دینی ارائه دهیم، خیلی از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی از بین میرود و نیاز به هزینه برای جبران آن نیست؛ لذا پرداختن به حوزههای علمیه خواهران ضروری و از واجبات است.
به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس، مراسم آیین آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران استان تهران در روز چهارشنبه ۲۹ شهریور، در مصلی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم علیهالسلام برگزار شد. حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین کبیریان مدیر حوزههای علمیه استان تهران، به عنوان سخنران در این مراسم حضور داشت. وی در گفتوگویی با خبرنگار فارس نکاتی را درباره ضرورت حضور بانوان در حوزه علمیه عنوان کرد که شرح آن را در زیر میخوانید.
کبیریان تأکید کرد: شاهد عرض بنده این است که دشمن، خانمها و به طبع آنان جوانان را در تیررس توطئه قرار داده است؛ لذا باید خانمها تقویت شوند که فریب دشمن را نخورند.
مدیر حوزههای علمیه استان تهران افزود: هر چه قشر بانوان فرهیختهتر شود، جامعه فرهیختهتر خواهد شد و اگر خدای ناکرده این قشر که وظیفه تربیت و مادری دارند، از علوم و تربیت اسلامی بیبهره باشند، جامعه به سمت مطلوبی نخواهد رفت؛ پس تربیت خانمها با آموزههای تربیت اسلامی و دینی جز واجبات است که حوزه علمیه زمینه این تربیت الهی را فراهم میکند.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید