گردشگری نگاهی جدی و کاربردی به توسعه اکوتوریسم دارد

‎شالبافیان گفت: این رویداد ارزشمند را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم نتایج حاصل از این گردهمایی که مبتنی بر تجربیات روز دنیا است، محملی برای تصمیم‌سازی‌ها و برنامه‌ریزی‌های کلان و خرد گردشگری کشور در مسیر بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های پنهان و آشکار ایران به ویژه در محیط‌های طبیعی پیرامون اجتماعات انسانی که از حساسیت‌های بیشتری در نظام برنامه‌ریزی و شیوه‌های نوین مدیریتی برخوردار است، باشد.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: ‎مطمئنا در سومین کنفرانس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران با توجه به حضور اندیشمندان و چهره‌های علمی و تجربی صاحب نامی که در کشور حضور دارند، گفت‌وگوهای عمیقی شاهد خواهیم بود. امیدوارم همانگونه که در سال‌های اخیر شاهد اتفاقات خوبی از جمله ثبت جهانی بخش‌های مهمی از داشته‌های طبیعت کشورمان در قالب میراث طبیعی و ژئوپارک‌های جهانی هستیم، باید با انسجام بیشتر گروه‌های ذی‌نفع و نهادهای دولتی و مردمی از فرصت های ایجاد شده در مسیر بهره‌برداری پایدار و ارتقاء سطح زیست مشترک انسان و طبیعت بهره‌مند شویم.

علی‌اصغر شالبافیان طی پیامی در سومین کنفرانس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اظهار کرد: در حالی که شاهد توجه روزافزون حوزه‌های مختلف با رویکرد بهره‌برداری پایدار به مباحث زیست محیطی هستیم، گردشگری در جایگاه فرصت‌سازی و تحول‌آفرینی، نگاهی جدی و کاربردی را در قالب توسعه اکوتوریسم بر مبنای مولفه‌های گردشگری پایدار معطوف داشته است. تجربه بیش از ۳ دهه کار در این مسیر، علاوه بر دستیابی به موفقیت‌های مادی، عامل موثری در حفاظت از بنیان‌ها و داشته‌های محیط پیرامون جوامع بشری شده است.

انتهای پیام

بخوان:  ویدیو/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش


منبع: https://www.isna.ir/news/1401092416448/%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

وی افزود: ‎بدون شک تلفیق سیاست‌های اقتصادی و زیست‌محیطی نقش مهمی در مسیر توسعه کشورها در ابعاد مختلف به ویژه در مسیر کاهش معضلات و چالش‌های پیش‌روی آیندگان و نسل‌های بعدی خواهد داشت. ایران به دلیل گوناگونی ارزش‌های سرزمینی، توجه به این داشته‌ها را به عنوان یک اصل مهم پذیرفته است.

ایسنا/خراسان رضوی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: گردشگری در جایگاه فرصت‌سازی و تحول‌آفرینی، نگاهی جدی و کاربردی در قالب توسعه اکوتوریسم بر مبنای مولفه‌های گردشگری پایدار داشته است.