پلاتوی مریمسادات آجودانی، خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از کربلای معلی و سپس ویدیوهایی از خدمات بیمنت موکبهای عراقی به زائران را مشاهده کنید:
مردم عراق معتقدند که رزق یک ساله خود را از اربعین میگیرند و برکت کمک به زوار اربعین است که باعث رونق کسب و کارشان میشود. برای همین هم سعی دارند در خدمت به زائران اربعین از هم پیشی بگیرند.
پیرمردی که بیش از ۴۰ سال است که به زائران اربعین خدمت میکند، میگوید: زمانی که تعداد زائران اربعین انگشت شمار بود، ما سعی میکردیم که در کربلا به زائران اربعین خدمت کنیم به همین دلیل در این ایام درهای خانه ما به روی زائران باز بود و با وجود اینکه صدام مانع از برپایی این مراسم باشکوه میشد، اما ما سعی داشتیم به صورت پنهانی هم که شده خادم عاشقان و زائران اربعین حسینی باشیم و به آنها خدمتی هرچند کوچک کنیم.
در هر جایی که زائران اربعین حسینی باشند، عراقیها با جان و دل پای کار میآیند. برایشان هم فرقی ندارد این زائر اربعین از کجا آمده و اهل کجاست یا به چه زبانی صحبت میکند. مهم این است که زائر اربعین امام حسین علیهالسلام است.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
منبع: https://farsnews.ir/news/14010623000743/%DA%AF%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D9%86%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%D8%A6%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
در هر گوشه و کنار از مسیرهای منتهی به حرم ارباب، عراقیها از زائران پذیرایی کرده و حتی به آنها اصرار میکنند که کمی نوشیدنی بنوشند یا لقمهای از غذای آنها بردارند. اگر کسی به موکب آنها سر نزند ناراحت شده و گلایه میکنند. فرهنگ عشق و ایثار به سیدالشهدا علیهالسلام در بین خادمان حسینی هم موج میزند. همه به دنبال کمک به یکدیگر هستند. مردم عراق امسال هم همچون سالهای گذشته با همه وجود به زائران اربعین خدمت میکنند و اجر خود را فقط از ارباب میخواهند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به آیین بزرگ پیادهروی اربعین در روزهای گذشته برخی از افراد سعی داشتند که موضوع میزبانی عراقیها از زائران اربعین را به گونهای دور از واقعیت جلوه دهند. اما در عراق همه امکانات در موکبها موجود است. موکبهایی هم از بصره جنوبیترین شهر عراق تا حتی شمالیترین شهر این کشور در مسیر زائران اربعین به عاشقان حسینی خدمت میکند. در این موکبها به خوبی از زوار پذیرایی میشود و کسی به فکر خودش نیست. خدماتدهی اینجا مردمی است و باید گفت اربعین عرصه خدمت مردم به مردم است. همه دوست دارند به نوعی به زائران امام حسین علیهالسلام خدمت کنند.
آنها برای زائر حسینی از هیچ چیزی فروگذار نیستند. عراقیها به عنوان میزبان زائران اربعین هر لحظه به فکر کمک به عاشقان حسینی هستند و اینجا دیگر پیر وجوان ندارد. از کودک ۲ ساله تا پیرمرد۸۰ ساله همه خادم الحسین هستند. در هر کوچه و موکبی که میگذری میزبانان اربعین نوای «هلی بکم الزوار» سر میدهند و هر آنچه دارند در طبق اخلاص گذاشته و در اختیار زوار قرار میدهند.
وی میافراید: اکنون که مسیر اربعین به خوبی طی میشود و میلیونها عاشق حسینی به زیارت امام حسین علیهالسلام میآیند، باید خدا را شاکر باشیم که توفیق خدمت به زوار حسین علیهالسلام را به ما داده است.
برخی دیگر از موکبداران و خادمان اربعین حسینی هم از دلتنگی برای حضور زائران ایرانی میگویند و معتقدند که نبود زائران ایرانی در ۲ سال گذشته باعث شده بود که ما لحظهشماری کنیم تا اربعینی بیایند که زائران ایرانی هم با ما همقدم شوند. یکی از مسؤولان موکب اربعینی میگوید که زائران ایرانی روی سر ما جای دارند.
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
حتی گرمای هوا هم مانع از فعالیت آنها نمیشود. در گرمترین ساعت شبانهروز زمانی که ایستادن در کنار موکب طاقتفرساست، عراقیها پای دیگ و آتش آن مشغول طبخ غذا هستند. همه امکانات در مسیر زیارت اربعین مهیاست و هیچ کمبودی برای پذیرایی از زوار وجود ندارد.