یک خواننده در بیمارستان/راه سعید پورصمیمی/اکران فیلمی با بازی کیومرث پوراحمد

همچنین قرار است که نمایشگاهی از آثار خوشنویسی و نقاشی‌خط جمعی از اساتید شناخته‌شده خوشنویسی، روز سه‌شنبه ـ ۹ خردادماه ـ با هدف کمک به زلزله‌زدگان خوی برپا شود.  این نمایشگاه در باغ انجمن خوشنویسان، آرت سنتر برگزار می‌شود و بازدید از آن تا روز جمعه، ۱۲ خرداد ماه امکان‌پذیر است.  باغ انجمن خوشنویسان در بلوار اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی واقع شده است.  

روز شنبه، درباره وضعیت این میراث جهانی مریم نعمت طاووسی – مسؤول تهیه و ثبت پرونده جهانی نقالی ـ گفت‌وگویی داشتیم که او هم معتقد است: به تعهدات پرونده جهانی «نقالی» عمل نشده است.

تلاش برای کشف فرمول خنده در یک برنامه

افزون بر این‌ها،  جمعی از مدیران موزه‌های کشور به مناسبت هفته جهانی موزه و میراث فرهنگی در موزه سینمای ایران گردهم آمدند و درباره بحران موزه‌داری در ایران، اقتصاد، تعامل و تکنولوژی موزه بحث کردند.

مردم چرا آثار تاریخی را خراب یا حفظ می‌کردند؟

در ادامه مطلع شدیم که شورای پروانه ساخت فیلم‌های سینمایی به تازگی با تولید چند فیلم سینمایی «لاک پشت»، «آخرین تولد» و  «جلبک» موافقت کرده است و فیلم «نگهبان شب» به کارگردانی رضا میرکریمی پس از تعطیلات نیمه خردادماه روی پرده سینماها می‌رود.

کشف داستان گم‌شده نویسنده مشهور

در این میان لباس و حرکات جنجالی «راجر واترز» آهنگساز و خواننده معروف انگلیسی نیز حاشیه‌هایی را به پا کرد. تصاویری که از این کنسرت منتشر شده نشان می‌دهد او در یک کت بلند با بازوبندی قرمز به سبک لباس نازی‌ها با یک مسلسل غیرواقعی به سوی تماشاگران شلیک می‌کند و حالا پلیس آلمان اعلام کرده در حال بررسی این موضوع است.

بخوان:  یونسکو و تجزیه‌طلبی؟! - ایسنا

لباس و حرکات جنجالی خواننده معروف در کنسرتش

بستری شدن نصرالله ناصح‌پور در بیمارستان، نگاهی به فعالیت‌های هنری سعید پورصمیمی، نقدی به وضعیت «نقالی» به عنوان میراث جهانی، اعلام آمار تماشاگران تماشاخانه‌های دولتی، کشف داستان گم‌شده نویسنده مشهور و افزایش سفر به فرانسه از تازه‌ترین رویدادهای فرهنگی هنری روز شنبه ششم خرداد ماه بود.

علاوه بر این‌ها،  تهیه‌کننده و کارگردان «ویتامین خ» از پخش فصل جدید این برنامه پس از هفت سال تولید مداوم به ایسنا خبر داد و درباره‌ حذف مجریان و اضافه شدن آیتم‌هایی با موضوع بانوان، حضور یک عروسک جدید و همچنین شوخی‌های سیاسی سخن گفت.

میراثی که در خطر ماند!

همچنین آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایش‌های به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر تا پایان روز جمعه پنجم خرداد ۱۴۰۲ به تفکیک اجراها مشخص شد.

موفقیت مستند صداوسیما در جشنواره آمریکایی

سفر به فرانسه زیاد شد

نمایش آثار اسیر عراقی بعد از ۳۱ سال رهایی

ساخت چند فیلم جدید و اکران فیلمی با بازی کیومرث پوراحمد

نامی که در تاریخ خواهد ماند

«نقالی»  یکی از هنرهای نمایشی ایران است که از دیرباز در این مرز و بوم اجرا می‌شده، اما گرد فراموشی و بی‌توجهی بر چهره این هنر ایرانی موجب شد که در فهرست جهانی میراث در خطر یونسکو ثبت شود؛ اقدامی که به نظر می‌رسد دردی از وضعیت «نقالی» دوا نکرده و در سال‌های پس از ثبت هم این میراث در انزوا قرار دارد.  

پیشنهادهایی برای خواندن:

به گزارش ایسنا، روز شنبه (ششم خردادماه) خبردار شدیم که نصرالله ناصح‌پور ـ خواننده پیشکسوت موسیقی و عضو سابق هیات مدیره خانه موسیقی ـ به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد.

بخوان:  شعرخوانی مهدی رسولی در نماز عید فطر+فیلم و متن شعر

اعلام آمار تماشاگران تماشاخانه‌های دولتی

نابغه‌ای جسورتر از «ون‌گوگ» و «گوگن»

سعید پورصمیمی و راهی پر پیچ و خم برای رسیدن به «خوشدلان»

انتهای پیام 


منبع: https://www.isna.ir/news/1402030604068/%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C

این در حالی است، آیین افتتاح نمایشگاه آثار نقاشی، طراحی و مجسمه هنرمند اسیر عراقی، منقذ عبدالوهاب الشریده، با عنوان «حکایت رهایی» در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

«پوریای ولی» تا کِی روی زمین می‌ماند؟

نخل طلای کن سهم کدام فیلم می‌شود؟

در نهایت این‌که،  مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدآباد یکشنبه و دوشنبه (هفتم و هشتم خرداد ماه) تعطیل است.

گزارشی هم از مراسم نکوداشت احمد سمیعی گیلانی داشتیم که روز پنجشنبه در در خانه‌ فرهنگ گیلان، زادگاه این چهره فقید فرهنگی برگزار شد. در این مراسم از مستند «سبز بن‌دار» به کارگردانی منوچهر مشیری که درباره زندگی و آثار سمیعی گیلانی است، رونمایی شد.  

موزه در سبد خانواده نیست

همچنین مستند «پرسپولیس ـ شیکاگو» ساخته ارد عطارپور موفق به کسب دو جایزه از جشنواره بین‌المللی ۲۰۲۳ فیلم باستان‌شناسی (تاک) آمریکا شد.

در حوزه گردشگری نیز گزارشی از آمار  گردشگری فرانسه داشتیم؛ بخش گردشگری فرانسه با افزایش ۱۲.۶ درصدی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۳ در مقایسه با مدت مشابه یک سال قبل، به رشد قوی خود ادامه داد؛ چراکه اقامت یک‌شبه در هتل‌ها و سایر اقامتگاه‌های  این کشور  ۱۲.۶ درصد افزایش یافته است.

کشف مهم در قبر یک زن + عکس

در گزارشی هم پیش‌بینی از برندگان کن داشتیم؛  هفتاد و ششمین جشنواره فیلم کن نیز در حالی به ایستگاه پایانی خود رسیده که در بخش مسابقه اصلی شاهد رقابت ۲۱ فیلم بود که اغلب با واکنش منتقدان و مخاطبان همراه شد؛ از فیلم «جاناتان گلیزر» (منطقه مورد علاقه) تا «هیولا» ی «هیروکازو کورئیدا» و «می دسامبر» از «تاد هینز» و «بلوط پیر» ساخته «کن لوچ».

بخوان:  کاغذ بعد از مدت‌ها ثبات قیمتی 10 درصد گران شد

بانگ چهره‌های خوشنویسی برای کمک به زلزله‌زدگان خوی

فرش‌های ناپدیدشدۀ سعدآباد کجاست؟

در ادامه با خبر شدیم که یک سردبیر و کارآگاه ادبی نیویورکی یک داستان کوتاه منتشرنشده از «جیمز ام کین» ، یکی از نویسندگان بزرگ آمریکایی ژانر جنایی و نوآر و خالق «پستچی همیشه دوبار زنگ می‌زند» را کشف کرده است.

این در حالی است که سعید پورصمیمی این روزها با تازه‌ترین نمایش خود روی صحنه است؛ کاری کمدی که متن آن را هم خودش نوشته. او در هشتمین دهه زندگی خود همچنان روی صحنه است ولی برای رسیدن به این جایگاه، راهی پر پیچ و خم را طی کرده است. به انگیزه حضور دوباره این بازیگر روی صحنه تئاتر نگاهی گذرا به فعالیت‌های او در حوزه هنرهای نمایشی داشتیم.