انتظار مردم از جوایز ادبی چیست؟
وی درخصوص اهمیت حماسه گفت: حماسه برآمده از تاریخ، فرهنگ، تمدن و کنشهای جمعی مردم است که در دورانهای مختلف رخ داده است و آن چیزی که ادبیات داستانی یک ملت را غنی میکند پردازش به همین کنشهای جمعی است. مطلع شدن از سرشت خویشتن مؤلفه مهم حماسه است. حماسه برای حمایت از دستآوردهای ملت شکل میگیرد تا آگاهی بدهد که قدر آن را بدانند. هویت و ملت براساس حماسه شکل میگیرد و برگرفته از نگاه به داشتهها است.
حماسه برآمده از تاریخ، فرهنگ، تمدن و کنشهای جمعی مردم است
عسگری درخصوص جوایز این دوره اظهار داشت: در این دوره سعی کردیم تلفیقی از دو دوره قبل باشد و مبالغ جوایز هم نسبت به قبل بیشتر شده است. در بخش داستان کوتاه پنج جایزه ۱۰ میلیون تومانی و در بخش رمان برای نفر اول تندیس، لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون تومان و برای نفر دوم لوح تقدیر و ۵۰ میلیون تومان و برای نفر سوم لوح تقدیر به همراه ۳۰ میلیون تومان پول نقد تدارک دیده شده است و در بخش ویژه هم در خدمت نویسندگان و نوقلمانی هستیم که با فرستادن طرحهای پذیرفته شده به کارگاههای نگارش رمان ارسال خواهند شد تا تبدیل به یک اثر شوند. در دبیرخانه هنر حماسی با محوریت داستان حماسی تمرکزمان بر این است که به لحاظ محتوایی و سوژه، داستانهای غنی را که در جریان ادبیات نداریم ایجاد کنیم.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، نشست خبری سومین جایزه ملی داستان حماسی صبح امروز در سالن صفارزاده حوزه هنری باحضور محمدرضا شرفی خبوشان دبیر علمی جایزه و اصحاب رسانه برگزار شد.
جایزه برای نفر اول تندیس، لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون تومان
محمدرضا شرفی خبوشان نویسنده و دبیرعلمی جایزه ملی داستان حماسی اظهار داشت: انتظار مردم از جوایز ادبی این است که بتواند مخاطب را درگیر خود کند و اثرگذار باشد، اثرگذاری باید در سطح فرهنگ جامعه صورت بگیرد. جایزه ملی داستان حماسی به جریانسازی منجر میشود و موفق خواهد بود و در این ۲ دوره شاهد این روند بودهایم. سعی کردهایم جایزه ملی حماسی را به جریان ادبیاتی کشور معرفی کنیم.
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید